Lone Aaberg Hansen

  • Hoved Ret
    • Boller i karry
    • Blomkålsgratin med skinkestrimler
    • Enchiladas med kylling
    • Fransk Kylling i fad
    • Frikadeller
    • Kalkungryde
    • Kinesergryde
    • Koteletter i fad
    • Koteletter i folie
    • Lakselasagne
    • Lakseside i ovnen
    • Lasagne
    • Medister – karry ris gryde
    • Mørbradgryde
    • Nakkefilet i stegeso
    • Pasta med bacon og skinke
    • Pizzadej – langtidshævet
    • Pizzadej – med krydderurter
    • Pizzadej uden gær
    • Parmesankylling på spinat
    • Svensk Pølseret ala Lone
    • Teriyaki gryde m/ oksekødsstrimler
    • Torsk i fad m/karry,porre, champignon sauce
  • Tilbehør
    • Kartoffelrøsti i ovn
    • Broccolisalat
    • Coleslaw
    • Grøntsagsgratin
    • Lones Tomat/champignon/bacon sauce
    • Mornay ovnkartofler
    • Tomatsauce
    • Tzastiki
  • Bagværk
    • Durum flutes med 2 slags durummel
    • Flutes – langtids- og koldthævet
    • Foccasiabrød
    • Langtidshævede boller m/ havregryn
    • Nemme og fantastiske boller – langtidshævede
    • Pizzadej – langtidshævet
    • Pizzadej – med krydderurter
    • Pizzadej uden gær
    • Verdens bedste brød / Grydebrød – langtidshævet
    • Æble-crumble-de-luxe
    • Appelsinkage
  • Dessert
    • Kærnemælkskoldskål
    • Æble-crumble-de-luxe

Koteletter i fad

5-6 personer
  • 8 koteletter – gerne med en smule fedtmarmorering 1½ – 2 cm tykke
  • Stegemargarine
  • 100 gr. Bacontern
  • 1 pk. Cocktailpølser flækket på langs
  • 1 lille bakke champignon skåret i skiver
  • 1-2 porrer, flækket på langs og efterfølgende skåret i ½ cm tykke skiver.
  • 2 fed presset hvidløg
  • ¼ liter madl.fløde
  • ½ liter Mornaysauce
  • 1-2 peberfrugt i store tern
  • 1 lille dåse tomatpuré
  • Røget paprika 1-2 tsk.
  • 1 spsk. Delikatesse paprika
  • ½ tsk knust chili
  • Salt
  • Peber
Koteletterne krydres med salt og peber, hvorefter de brunes og lægges i et smurt, ovnfast fad. De skal helst ligge i ét lag, men må gerne ”lappe en smule over hinanden”. Champignon steges til der ikke er mere væde ved, hvorefter de hældes over koteletterne. Steg bacontern sprøde og hælde dem over koteletter og champignon. Porrer, peberfrugt og cocktailpølser steges i lidt olie i ca. 5 min, og fordeles så oven på kotelet fadet. Madlavningsfløde, hvidløg, mornaysauce, tomatpuré, og krydderier hældes i stegepanden og koges op under omrøringen. Når saucen koger hældes den over kød og grøntsager. Nu kommes fadet i ovnen, som i forvejen er varmet op til ca. 190 grader, hvor det står og steger i 45-50 minutter, hvorefter det er klar til servering. Serveres med kogte ris, godt brød og en let salat.
« Frikadeller
Lasagne »

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CyberChimps WordPress Themes

© Lone Aaberg Hansen