(Oprindelig kilde: www.gastromand.dk)
- 1 lille hvidkålshoved – eller spidskål – fintsnittet
- 4-6 gulerødder – groftrevede
Marinade
- 2 spsk sød sennep
- 1 dl æblecidereddike
- 2 tsk. Salt
- 2 spsk. sukker
- 1 tsk. Stødt spidskommen
- Peber
Dressing
- 2 dl. Creme fraiche
- 2½ dl. God mayonaise
- Salt og peber
- 3 tsk. Sukker
Rør marinaden sammen. Bland kål, gulerødder og marinade sammen i en frysepose. Lad det trække i køleskab i minimum 1 time.
Rør dressing sammen og smage den til – den skal være let sød.
Hæld overskydende marinade fra kålblandingen og bland det sammen med dressingen.
Din coleslaw er nu klar til at spise.
TIP: Dette er en meget stor portion – ofte laver jeg ½ portion – og så er der til 5 personer i 2 dage…