Lone Aaberg Hansen

  • Hoved Ret
    • Boller i karry
    • Blomkålsgratin med skinkestrimler
    • Enchiladas med kylling
    • Fransk Kylling i fad
    • Frikadeller
    • Kalkungryde
    • Kinesergryde
    • Koteletter i fad
    • Koteletter i folie
    • Lakselasagne
    • Lakseside i ovnen
    • Lasagne
    • Medister – karry ris gryde
    • Mørbradgryde
    • Nakkefilet i stegeso
    • Pasta med bacon og skinke
    • Pizzadej – langtidshævet
    • Pizzadej – med krydderurter
    • Pizzadej uden gær
    • Parmesankylling på spinat
    • Svensk Pølseret ala Lone
    • Teriyaki gryde m/ oksekødsstrimler
    • Torsk i fad m/karry,porre, champignon sauce
  • Tilbehør
    • Kartoffelrøsti i ovn
    • Broccolisalat
    • Coleslaw
    • Grøntsagsgratin
    • Lones Tomat/champignon/bacon sauce
    • Mornay ovnkartofler
    • Tomatsauce
    • Tzastiki
  • Bagværk
    • Durum flutes med 2 slags durummel
    • Flutes – langtids- og koldthævet
    • Foccasiabrød
    • Langtidshævede boller m/ havregryn
    • Nemme og fantastiske boller – langtidshævede
    • Pizzadej – langtidshævet
    • Pizzadej – med krydderurter
    • Pizzadej uden gær
    • Verdens bedste brød / Grydebrød – langtidshævet
    • Æble-crumble-de-luxe
    • Appelsinkage
  • Dessert
    • Kærnemælkskoldskål
    • Æble-crumble-de-luxe

Tomatsauce

 

(Oprindelig kilde: Jamie Oliver)

Velegnet som såvel sauce som tilbehør og som pizzasauce

 

2 ds hakkede tomater – gerne med hvidløg eller krydderurter.

2 fed presset hvidløg

1 stort finthakket løg

15-20 blade basilikum

1 tsk olivenolie

Salt

Peber

Tilberedning:

Løg og hvidløg svitses i den godt opvarmede olivenolie (skal ikke blive brune), hvorefter hakkede tomater og grofthakket basilikum tilsættes.

Det hele bringes i kog, og småsimrer uden låg en halv times tid. Smages til med salt og peber, og vupti – klar til brug.

 

Hvis der er en rest sauce til overs efter brug som tilbehør, kan resten sagten fryses ned, og

bruges næste gang der skal laves hjemmelavet pizza.

 

« Nakkefilet i stegeso
Verdens bedste brød / Grydebrød – langtidshævet »

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CyberChimps WordPress Themes

© Lone Aaberg Hansen