Lone Aaberg Hansen

  • Hoved Ret
    • Boller i karry
    • Blomkålsgratin med skinkestrimler
    • Enchiladas med kylling
    • Fransk Kylling i fad
    • Frikadeller
    • Kalkungryde
    • Kinesergryde
    • Koteletter i fad
    • Koteletter i folie
    • Lakselasagne
    • Lakseside i ovnen
    • Lasagne
    • Medister – karry ris gryde
    • Mørbradgryde
    • Nakkefilet i stegeso
    • Pasta med bacon og skinke
    • Pizzadej – langtidshævet
    • Pizzadej – med krydderurter
    • Pizzadej uden gær
    • Parmesankylling på spinat
    • Svensk Pølseret ala Lone
    • Teriyaki gryde m/ oksekødsstrimler
    • Torsk i fad m/karry,porre, champignon sauce
  • Tilbehør
    • Kartoffelrøsti i ovn
    • Broccolisalat
    • Coleslaw
    • Grøntsagsgratin
    • Lones Tomat/champignon/bacon sauce
    • Mornay ovnkartofler
    • Tomatsauce
    • Tzastiki
  • Bagværk
    • Durum flutes med 2 slags durummel
    • Flutes – langtids- og koldthævet
    • Foccasiabrød
    • Langtidshævede boller m/ havregryn
    • Nemme og fantastiske boller – langtidshævede
    • Pizzadej – langtidshævet
    • Pizzadej – med krydderurter
    • Pizzadej uden gær
    • Verdens bedste brød / Grydebrød – langtidshævet
    • Æble-crumble-de-luxe
    • Appelsinkage
  • Dessert
    • Kærnemælkskoldskål
    • Æble-crumble-de-luxe

Pizzadej – med krydderurter

(Oprindelig kilde: www.pizzadej.dk)

Passer til 2 bradepander

 

½ pakke gær

2 dl mælk

1 dl fingervarmt vand

7 dl mel efter eget valg

2 tsk sukker

2 tsk salt

1 spsk tørret hakket hvidløg eller hvidløgspulver

1 spsk italienske krydderier eller herbes provence

 

Gær opløses i salt, hvorefter fingervarmt vand og fingervarm mælk tilsættes.

Sukker og krydderier kommes i og der røres godt. Til sidst tilsættes mel. Dejen æltes med hænder til den har en ensartet konsistens.

Nu lægges dejen i en meldrysset, tildækket skål og hæver på køkkenbordet i ca. 1 time.

Når du skal rulle dine pizzaer ud, deles dejen i 2, som på et meldrysset bord slås ned og rulles ud med kagerulle indtil den har en størrelse som passer til din bradepande.

 

 

 

 

« Pizzadej – langtidshævet
Cassino do Tigre virtual jogue fácil »

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CyberChimps WordPress Themes

© Lone Aaberg Hansen