Lone Aaberg Hansen

  • Hoved Ret
    • Boller i karry
    • Blomkålsgratin med skinkestrimler
    • Enchiladas med kylling
    • Fransk Kylling i fad
    • Frikadeller
    • Kalkungryde
    • Kinesergryde
    • Koteletter i fad
    • Koteletter i folie
    • Lakselasagne
    • Lakseside i ovnen
    • Lasagne
    • Medister – karry ris gryde
    • Mørbradgryde
    • Nakkefilet i stegeso
    • Pasta med bacon og skinke
    • Pizzadej – langtidshævet
    • Pizzadej – med krydderurter
    • Pizzadej uden gær
    • Parmesankylling på spinat
    • Svensk Pølseret ala Lone
    • Teriyaki gryde m/ oksekødsstrimler
    • Torsk i fad m/karry,porre, champignon sauce
  • Tilbehør
    • Kartoffelrøsti i ovn
    • Broccolisalat
    • Coleslaw
    • Grøntsagsgratin
    • Lones Tomat/champignon/bacon sauce
    • Mornay ovnkartofler
    • Tomatsauce
    • Tzastiki
  • Bagværk
    • Durum flutes med 2 slags durummel
    • Flutes – langtids- og koldthævet
    • Foccasiabrød
    • Langtidshævede boller m/ havregryn
    • Nemme og fantastiske boller – langtidshævede
    • Pizzadej – langtidshævet
    • Pizzadej – med krydderurter
    • Pizzadej uden gær
    • Verdens bedste brød / Grydebrød – langtidshævet
    • Æble-crumble-de-luxe
    • Appelsinkage
  • Dessert
    • Kærnemælkskoldskål
    • Æble-crumble-de-luxe

Durum flutes med 2 slags durummel

Durum flutes af flere slags mel

(Opskrift fra ”et ugeblad – husker ikke hvilket”)

 

4 Flutes

25 gram gær

1 spsk groft salt

6 dl håndvarmt vand

250 gram hvede durummel

250 gram groft durummel

300 gram hvedemel

 

Hæld gær og salt i en skål og rør indtil gæren er blevet flydende.

Tilsæt de 2 slags durummel og rør det hele godt sammen.

Tilsæt hvedemel og rør nu dejen i mindst 10 minutter – enten med elmixer m/dejkrog eller med røremaskine med dejkrogen – med lav hastighed.

Hæld nu dejen over i en ren skål og drys med lidt mel. Tildækkes og hæver i ca. 1 time – til dobbelt størrelse.

Del nu dejen i 4 (forsigtigt, den skal IKKE æltes) og træk forsigtigt de 4 dele til hver sit flutes og sæt dem på en (eller to) bageplade(r). Snit flutene på skrå med en brødkniv.

Bag flutene i en forvarmet oven v. 210/215 grader i 30 minutter.  Hvis du vil være sikker på om de er gennembagt, så bank i bunden af flutet. Hvis det lyder hult er det færdigt.

« Foccasiabrød
Plinko 2025 EU sécurisé gagne »

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CyberChimps WordPress Themes

© Lone Aaberg Hansen