Lone Aaberg Hansen

  • Hoved Ret
    • Boller i karry
    • Blomkålsgratin med skinkestrimler
    • Enchiladas med kylling
    • Fransk Kylling i fad
    • Frikadeller
    • Kalkungryde
    • Kinesergryde
    • Koteletter i fad
    • Koteletter i folie
    • Lakselasagne
    • Lakseside i ovnen
    • Lasagne
    • Medister – karry ris gryde
    • Mørbradgryde
    • Nakkefilet i stegeso
    • Pasta med bacon og skinke
    • Pizzadej – langtidshævet
    • Pizzadej – med krydderurter
    • Pizzadej uden gær
    • Parmesankylling på spinat
    • Svensk Pølseret ala Lone
    • Teriyaki gryde m/ oksekødsstrimler
    • Torsk i fad m/karry,porre, champignon sauce
  • Tilbehør
    • Kartoffelrøsti i ovn
    • Broccolisalat
    • Coleslaw
    • Grøntsagsgratin
    • Lones Tomat/champignon/bacon sauce
    • Mornay ovnkartofler
    • Tomatsauce
    • Tzastiki
  • Bagværk
    • Durum flutes med 2 slags durummel
    • Flutes – langtids- og koldthævet
    • Foccasiabrød
    • Langtidshævede boller m/ havregryn
    • Nemme og fantastiske boller – langtidshævede
    • Pizzadej – langtidshævet
    • Pizzadej – med krydderurter
    • Pizzadej uden gær
    • Verdens bedste brød / Grydebrød – langtidshævet
    • Æble-crumble-de-luxe
    • Appelsinkage
  • Dessert
    • Kærnemælkskoldskål
    • Æble-crumble-de-luxe

Lakselasagne

Nok til minimum 5 personer 450 gr. fersk laks 1 stort løg 2 fed hvidløg 3-4 mellemstore gulerødder 1 dåse hakkede tomater 2 dl. fløde, creme fine eller lign 200 gr. frisk spinat 2 spsk herbes provence krydderi 1 spsk paprika (evt. røget paprika) ¼ – ½ tsk chiliflager Salt Peber Mornaysauce Lasagneplader (friske er bedst) Revet ost.   Løg og hvidløg hakkes fint. Skær skindet af laksen og skær laksekødet i tern Skræl gulerødderne og hak dem fint – eller riv dem på rivejern Hæld olie i en gryde og varm det op. Tilsæt løg, hvidløg samt laks og steg det indtil kødet er gennemstegt og smuldret lidt. Nu tilsættes gulerødder og der røres godt rundt. Tilsæt krydderier, hakkede tomater og fløde og kog det op. Spinat tilføjes lidt efter lidt og saucen koger nu i ca. 5 min. Smag saucen til. Smør et ildfast fad med olie eller flydende margarine. Fordel laksesauce, mornaysauce og lasagneplader i det ildfaste fad – i nævnte rækkefølge. Der skal være 3-4 lag af hver. Til sidst hældes revet ost over lasagnen, som bages i ovnen på 180 grader i ca. ½ time. Lad gerne lasagnen trække 10-15 minutter inden den serveres.   Server f.eks. med flutes og råkost til.    
« Payouts Explained: Risk Levels, Multipliers
Koteletter i folie »

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CyberChimps WordPress Themes

© Lone Aaberg Hansen