Lone Aaberg Hansen

  • Hoved Ret
    • Boller i karry
    • Blomkålsgratin med skinkestrimler
    • Enchiladas med kylling
    • Fransk Kylling i fad
    • Frikadeller
    • Kalkungryde
    • Kinesergryde
    • Koteletter i fad
    • Koteletter i folie
    • Lakselasagne
    • Lakseside i ovnen
    • Lasagne
    • Medister – karry ris gryde
    • Mørbradgryde
    • Nakkefilet i stegeso
    • Pasta med bacon og skinke
    • Pizzadej – langtidshævet
    • Pizzadej – med krydderurter
    • Pizzadej uden gær
    • Parmesankylling på spinat
    • Svensk Pølseret ala Lone
    • Teriyaki gryde m/ oksekødsstrimler
    • Torsk i fad m/karry,porre, champignon sauce
  • Tilbehør
    • Kartoffelrøsti i ovn
    • Broccolisalat
    • Coleslaw
    • Grøntsagsgratin
    • Lones Tomat/champignon/bacon sauce
    • Mornay ovnkartofler
    • Tomatsauce
    • Tzastiki
  • Bagværk
    • Durum flutes med 2 slags durummel
    • Flutes – langtids- og koldthævet
    • Foccasiabrød
    • Langtidshævede boller m/ havregryn
    • Nemme og fantastiske boller – langtidshævede
    • Pizzadej – langtidshævet
    • Pizzadej – med krydderurter
    • Pizzadej uden gær
    • Verdens bedste brød / Grydebrød – langtidshævet
    • Æble-crumble-de-luxe
    • Appelsinkage
  • Dessert
    • Kærnemælkskoldskål
    • Æble-crumble-de-luxe

Pizzadej uden gær

2 stk runde pizzaer

(Inspireret fra 3retter.dk)

 

 

Denne opskrift indeholder ikke gær, og dermed skal den ikke hæve = kæmpe tidsbesparelse. Denne dej giver tynde og sprød pizzabunde

 

INGREDIENSER

3 dl vand

1 tsk groft salt

6 dl mel (hvedemel/pizzamel/tipo 00 – du vælger)

2 tsk bagepulver

1 dl majsmel

 

Tænd ovnen på 200 grader.

Bland alle de tørre ingredienser i en skål (alt andet end vand)

Tilsæt nu vand og ælt dejen indtil den er en glat kugle.

Rul nu dejen ud til 2 tynde pizzaer og læg dem på hver sin bageplade med bagepapir.

Forbag nu bundene i 10-15 minutter i den forvarmede ovn.

Efter forbagning kommes den ønskede topping på og pizzaerne bages færdig i ca. 15 minutter ved 200 grader.

 

« Flutes – langtids- og koldthævet
Kærnemælkskoldskål »

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CyberChimps WordPress Themes

© Lone Aaberg Hansen