Lone Aaberg Hansen

  • Hoved Ret
    • Boller i karry
    • Blomkålsgratin med skinkestrimler
    • Enchiladas med kylling
    • Fransk Kylling i fad
    • Frikadeller
    • Kalkungryde
    • Kinesergryde
    • Koteletter i fad
    • Koteletter i folie
    • Lakselasagne
    • Lakseside i ovnen
    • Lasagne
    • Medister – karry ris gryde
    • Mørbradgryde
    • Nakkefilet i stegeso
    • Pasta med bacon og skinke
    • Pizzadej – langtidshævet
    • Pizzadej – med krydderurter
    • Pizzadej uden gær
    • Parmesankylling på spinat
    • Svensk Pølseret ala Lone
    • Teriyaki gryde m/ oksekødsstrimler
    • Torsk i fad m/karry,porre, champignon sauce
  • Tilbehør
    • Kartoffelrøsti i ovn
    • Broccolisalat
    • Coleslaw
    • Grøntsagsgratin
    • Lones Tomat/champignon/bacon sauce
    • Mornay ovnkartofler
    • Tomatsauce
    • Tzastiki
  • Bagværk
    • Durum flutes med 2 slags durummel
    • Flutes – langtids- og koldthævet
    • Foccasiabrød
    • Langtidshævede boller m/ havregryn
    • Nemme og fantastiske boller – langtidshævede
    • Pizzadej – langtidshævet
    • Pizzadej – med krydderurter
    • Pizzadej uden gær
    • Verdens bedste brød / Grydebrød – langtidshævet
    • Æble-crumble-de-luxe
    • Appelsinkage
  • Dessert
    • Kærnemælkskoldskål
    • Æble-crumble-de-luxe

Lakseside i ovnen

3-4 personer

1 lakseside

½ pk philadelpia med krydderurter

1 citron

1½ dl æblejuice

1 peberfrugt

150 gr. Champignon

75 gr. Bacontern

1 bdt forårsløg

Salt og peberblanding

Skyl laksen og læg den i et smurt ovnfast fad.

Krydr med salt og peberblanding

Steg bacontern på panden og fordel dem ovenpå laksen

Snit peberfrugt, champignon og forårsløg i mindre stykker.

Rist champignon i ca. 5 min, hvorefter peberfrugt og forårsløg steges med i 3-4 min.

Fordel nu grøntsagsblandingen over laksen.

Skær citronen i skiver og læg dem ovenpå laksen.

Sæt fadet i ovnen – som er 200 gr. – i 15-20 min. HVIS du har dampfunktion i din ovn, er det en god ide at tænde for middel damp.

Server f.eks. med kogte, små nye kartofler og asparges svøbt i bacon og bagt i ovnen ved siden af laksen.

« Enchiladas med kylling
d »

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CyberChimps WordPress Themes

© Lone Aaberg Hansen