Lone Aaberg Hansen

  • Hoved Ret
    • Boller i karry
    • Blomkålsgratin med skinkestrimler
    • Enchiladas med kylling
    • Fransk Kylling i fad
    • Frikadeller
    • Kalkungryde
    • Kinesergryde
    • Koteletter i fad
    • Koteletter i folie
    • Lakselasagne
    • Lakseside i ovnen
    • Lasagne
    • Medister – karry ris gryde
    • Mørbradgryde
    • Nakkefilet i stegeso
    • Pasta med bacon og skinke
    • Pizzadej – langtidshævet
    • Pizzadej – med krydderurter
    • Pizzadej uden gær
    • Parmesankylling på spinat
    • Svensk Pølseret ala Lone
    • Teriyaki gryde m/ oksekødsstrimler
    • Torsk i fad m/karry,porre, champignon sauce
  • Tilbehør
    • Kartoffelrøsti i ovn
    • Broccolisalat
    • Coleslaw
    • Grøntsagsgratin
    • Lones Tomat/champignon/bacon sauce
    • Mornay ovnkartofler
    • Tomatsauce
    • Tzastiki
  • Bagværk
    • Durum flutes med 2 slags durummel
    • Flutes – langtids- og koldthævet
    • Foccasiabrød
    • Langtidshævede boller m/ havregryn
    • Nemme og fantastiske boller – langtidshævede
    • Pizzadej – langtidshævet
    • Pizzadej – med krydderurter
    • Pizzadej uden gær
    • Verdens bedste brød / Grydebrød – langtidshævet
    • Æble-crumble-de-luxe
    • Appelsinkage
  • Dessert
    • Kærnemælkskoldskål
    • Æble-crumble-de-luxe

Kartoffelrøsti i ovn


Passer til 4 personer
1 kg kartofler – groft revet
3 gulerødder – groft revet
1 porre, flækket på langs og skåret i skiver på ca. ½ cm (kan erstattes af 1 finthakket løg)
1 æg
150 gr, revet ost
Salt, Peber og lidt chiliflager (ca. 1/4 tsk)

2 spsk olie eller stegmargarine

Alle ingredienser blandes godt sammen i en STOR skål. Det syner af meget, men det skrumper ind imens det bager.
Når alt er godt blandet, kommes det i et grundigt smurt ovnfast fad eller i en bradepande  og bager i ovnen i ca. 50 minutter v/ 180 grader.
Disse kartofler kan også godt laves på grillen ved indirekte varme. Her er forskellen blot at du skal bruge foliebakke (evt. 2 mindre) i stedet for bradepande. Stege-/bagetiden er den samme.

« Langtidshævede boller m/ havregryn
Pizzadej – langtidshævet »

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CyberChimps WordPress Themes

© Lone Aaberg Hansen