Lone Aaberg Hansen

  • Hoved Ret
    • Boller i karry
    • Blomkålsgratin med skinkestrimler
    • Enchiladas med kylling
    • Fransk Kylling i fad
    • Frikadeller
    • Kalkungryde
    • Kinesergryde
    • Koteletter i fad
    • Koteletter i folie
    • Lakselasagne
    • Lakseside i ovnen
    • Lasagne
    • Medister – karry ris gryde
    • Mørbradgryde
    • Nakkefilet i stegeso
    • Pasta med bacon og skinke
    • Pizzadej – langtidshævet
    • Pizzadej – med krydderurter
    • Pizzadej uden gær
    • Parmesankylling på spinat
    • Svensk Pølseret ala Lone
    • Teriyaki gryde m/ oksekødsstrimler
    • Torsk i fad m/karry,porre, champignon sauce
  • Tilbehør
    • Kartoffelrøsti i ovn
    • Broccolisalat
    • Coleslaw
    • Grøntsagsgratin
    • Lones Tomat/champignon/bacon sauce
    • Mornay ovnkartofler
    • Tomatsauce
    • Tzastiki
  • Bagværk
    • Durum flutes med 2 slags durummel
    • Flutes – langtids- og koldthævet
    • Foccasiabrød
    • Langtidshævede boller m/ havregryn
    • Nemme og fantastiske boller – langtidshævede
    • Pizzadej – langtidshævet
    • Pizzadej – med krydderurter
    • Pizzadej uden gær
    • Verdens bedste brød / Grydebrød – langtidshævet
    • Æble-crumble-de-luxe
    • Appelsinkage
  • Dessert
    • Kærnemælkskoldskål
    • Æble-crumble-de-luxe

Broccolisalat

Til 6 personer  
  • 1 buket broccoli i små buketter(ca. 500 gram)
  • En lille håndfuld rosiner
  • 1 ps. ristede pinjekerner
  • En lille håndfuld bacontern
  • 1 lille rødløg
  • ca. 2 dl. creme fraiche (de fedtfattige varianter kan sagtens bruges)
  • ca 1½ tsk sukker
  • salt og peber
  • citronsaft – ca. 1 spsk.
  • balsamicoeddike – ca 1 spsk.
Broccolibuketterne lægges i en gryde med letsaltet kogende vand – som tages af blusset – og står med låg på i ca. 15 min. Bacon steges sprød, og drypper herefter af på et stykke køkkenrulle. Creme fraiche, citron, balsamico, sukker, salt og peber røres sammen og smages til med krydderierne. Broccoli dryppes grundigt af i en sigte, og blandes herefter i dressingen sammen med rosiner, finthakket rødløg, ristede pinjekerner og stegt bacon. Det hele blandes godt, og sættes herefter på køl i mindst ½ times tid.
« Torsk i fad m/karry,porre, champignon sauce
Blomkålsgratin med skinkestrimler »

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CyberChimps WordPress Themes

© Lone Aaberg Hansen