Lone Aaberg Hansen

  • Hoved Ret
    • Boller i karry
    • Blomkålsgratin med skinkestrimler
    • Enchiladas med kylling
    • Fransk Kylling i fad
    • Frikadeller
    • Kalkungryde
    • Kinesergryde
    • Koteletter i fad
    • Koteletter i folie
    • Lakselasagne
    • Lakseside i ovnen
    • Lasagne
    • Medister – karry ris gryde
    • Mørbradgryde
    • Nakkefilet i stegeso
    • Pasta med bacon og skinke
    • Pizzadej – langtidshævet
    • Pizzadej – med krydderurter
    • Pizzadej uden gær
    • Parmesankylling på spinat
    • Svensk Pølseret ala Lone
    • Teriyaki gryde m/ oksekødsstrimler
    • Torsk i fad m/karry,porre, champignon sauce
  • Tilbehør
    • Kartoffelrøsti i ovn
    • Broccolisalat
    • Coleslaw
    • Grøntsagsgratin
    • Lones Tomat/champignon/bacon sauce
    • Mornay ovnkartofler
    • Tomatsauce
    • Tzastiki
  • Bagværk
    • Durum flutes med 2 slags durummel
    • Flutes – langtids- og koldthævet
    • Foccasiabrød
    • Langtidshævede boller m/ havregryn
    • Nemme og fantastiske boller – langtidshævede
    • Pizzadej – langtidshævet
    • Pizzadej – med krydderurter
    • Pizzadej uden gær
    • Verdens bedste brød / Grydebrød – langtidshævet
    • Æble-crumble-de-luxe
    • Appelsinkage
  • Dessert
    • Kærnemælkskoldskål
    • Æble-crumble-de-luxe

Coleslaw

(Oprindelig kilde: www.gastromand.dk)

  • 1 lille hvidkålshoved – eller spidskål – fintsnittet
  • 4-6 gulerødder – groftrevede

         Marinade

  • 2 spsk sød sennep
  • 1 dl æblecidereddike
  • 2 tsk. Salt
  • 2 spsk. sukker
  • 1 tsk. Stødt spidskommen
  • Peber

Dressing

  • 2 dl. Creme fraiche
  • 2½ dl. God mayonaise
  • Salt og peber
  • 3 tsk. Sukker

Rør marinaden sammen. Bland kål, gulerødder og marinade sammen i en frysepose. Lad det trække i køleskab i minimum 1 time.

Rør dressing sammen og smage den til – den skal være let sød.

Hæld overskydende marinade fra kålblandingen og bland det sammen med dressingen.

Din coleslaw er nu klar til at spise.

 

TIP: Dette er en meget stor portion – ofte laver jeg ½ portion – og så er der til 5 personer i 2 dage…

« Nemme og fantastiske boller – langtidshævede
Регистрируемся и получаем бонусы от Казино Джой »

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CyberChimps WordPress Themes

© Lone Aaberg Hansen