Lone Aaberg Hansen

  • Hoved Ret
    • Boller i karry
    • Blomkålsgratin med skinkestrimler
    • Enchiladas med kylling
    • Fransk Kylling i fad
    • Frikadeller
    • Kalkungryde
    • Kinesergryde
    • Koteletter i fad
    • Koteletter i folie
    • Lakselasagne
    • Lakseside i ovnen
    • Lasagne
    • Medister – karry ris gryde
    • Mørbradgryde
    • Nakkefilet i stegeso
    • Pasta med bacon og skinke
    • Pizzadej – langtidshævet
    • Pizzadej – med krydderurter
    • Pizzadej uden gær
    • Parmesankylling på spinat
    • Svensk Pølseret ala Lone
    • Teriyaki gryde m/ oksekødsstrimler
    • Torsk i fad m/karry,porre, champignon sauce
  • Tilbehør
    • Kartoffelrøsti i ovn
    • Broccolisalat
    • Coleslaw
    • Grøntsagsgratin
    • Lones Tomat/champignon/bacon sauce
    • Mornay ovnkartofler
    • Tomatsauce
    • Tzastiki
  • Bagværk
    • Durum flutes med 2 slags durummel
    • Flutes – langtids- og koldthævet
    • Foccasiabrød
    • Langtidshævede boller m/ havregryn
    • Nemme og fantastiske boller – langtidshævede
    • Pizzadej – langtidshævet
    • Pizzadej – med krydderurter
    • Pizzadej uden gær
    • Verdens bedste brød / Grydebrød – langtidshævet
    • Æble-crumble-de-luxe
    • Appelsinkage
  • Dessert
    • Kærnemælkskoldskål
    • Æble-crumble-de-luxe

Enchiladas med kylling

Nok til 3 personer

Tomatsauce:

1 ds. Hakkede tomater

Et halvt løg

1 fed hvidløg

Groft salt

Peber

8-10 basilikumblade

Olivenolie

6 tortilla pandekager (gerne fuldkorn)

Fyld:

500 gr. Kyllingebryst eller kyllingeinderfilet

Den anden halvdel af løget

100 gr champignon

1 lille peberfrugt

En lille håndfuld haricot verts

1 ps. Fajita kryddermix

Revet cheddarost – 100-150 gr

Olivenolie

Start med saucen:

Løg og hvidløg hakkes fint og svitses herefter i 1 spsk olie

Hakkede tomater, ½ tsk salt, peber og basilikumblade revet i småstykker tilsættes.

Kog saucen op – pas på den vil gerne sprøjte. Står nu og simrer ved svag varme indtil fyldet er klar.

Fyld:

Skær kylling i tynde, små strimler, hak løg, skær champignon i halve skiver, og skær peberfrugt i stykker på størrelse med en lillefingernegl.

Hæld 2 spsk olie i en sauterpande og svits løget kort. Tilsæt kyllingestrimler og brun dem. Tilsæt nu alle grøntsagerne og lad det steg nogle minutter. Nu tilsættes fajita kryddermix og det hele simrer i et par minutter under omrøring.

Enchiladas:

Smør et ovnfast fad med lidt olie eller margarine.

Fordel halvdelen af tomatsausen i bunden af fadet.

Fordel fyldet på de 6 tortilla og hæld lidt cheddarost ovenpå fyldet.

Rul tortilla´erne og læg dem tæt ved siden af hinanden i fadet.

Resten af tomatsaucen hældes ovenpå tortillla´erne og ovenpå dette fordeles resten af cheddarosten.

Fadet sættes nu i en 190 grader varm ovn i 15-20 minutter.

Server f.eks. med guacemole og en god salat.

« Kærnemælkskoldskål
Lakseside i ovnen »

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CyberChimps WordPress Themes

© Lone Aaberg Hansen