Lone Aaberg Hansen

  • Hoved Ret
    • Boller i karry
    • Blomkålsgratin med skinkestrimler
    • Enchiladas med kylling
    • Fransk Kylling i fad
    • Frikadeller
    • Kalkungryde
    • Kinesergryde
    • Koteletter i fad
    • Koteletter i folie
    • Lakselasagne
    • Lakseside i ovnen
    • Lasagne
    • Medister – karry ris gryde
    • Mørbradgryde
    • Nakkefilet i stegeso
    • Pasta med bacon og skinke
    • Pizzadej – langtidshævet
    • Pizzadej – med krydderurter
    • Pizzadej uden gær
    • Parmesankylling på spinat
    • Svensk Pølseret ala Lone
    • Teriyaki gryde m/ oksekødsstrimler
    • Torsk i fad m/karry,porre, champignon sauce
  • Tilbehør
    • Kartoffelrøsti i ovn
    • Broccolisalat
    • Coleslaw
    • Grøntsagsgratin
    • Lones Tomat/champignon/bacon sauce
    • Mornay ovnkartofler
    • Tomatsauce
    • Tzastiki
  • Bagværk
    • Durum flutes med 2 slags durummel
    • Flutes – langtids- og koldthævet
    • Foccasiabrød
    • Langtidshævede boller m/ havregryn
    • Nemme og fantastiske boller – langtidshævede
    • Pizzadej – langtidshævet
    • Pizzadej – med krydderurter
    • Pizzadej uden gær
    • Verdens bedste brød / Grydebrød – langtidshævet
    • Æble-crumble-de-luxe
    • Appelsinkage
  • Dessert
    • Kærnemælkskoldskål
    • Æble-crumble-de-luxe

Foccasiabrød

Foccasiabrød

(Opskrift fra ”AMO den store bagebog 2”)

 

450 gr. pizzamel eller tipo 00 hvedemel

25 gr. gær

3 dl vand

2 dl. olivenolie

1 tsk. fint salt

 

”topping”

Flagesalt

Herbes provence krydderi

 

Salt og gær røres sammen i en skål indtil gæren er opløst.

Lunkent vand (håndvarmt), olie og salt tilsættes og omrøres. (det er rigtigt at dejen er meget lind)

Tildæk dejen og lad den hæve ved stuetemperatur i ca. 40 minutter

Slå dejen ned og kom den i en form (tærteform, bradepande, springform eller lignende), dæk det til og lad det efterhæve i ca. 30 minutter.

Prik nu dybe huller i hele overfladen med fingerspidserne. Drys med flagesalt og herbes provence krydderi.

Bag brødet i en forvarmet ovn (220 grader alm. ovn eller 200 grader varmluft).

Lad brødet køle af i formen. Smager bedst når det IKKE er varmt.

« Appelsinkage
Durum flutes med 2 slags durummel »

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CyberChimps WordPress Themes

© Lone Aaberg Hansen