Lone Aaberg Hansen

  • Hoved Ret
    • Boller i karry
    • Blomkålsgratin med skinkestrimler
    • Enchiladas med kylling
    • Fransk Kylling i fad
    • Frikadeller
    • Kalkungryde
    • Kinesergryde
    • Koteletter i fad
    • Koteletter i folie
    • Lakselasagne
    • Lakseside i ovnen
    • Lasagne
    • Medister – karry ris gryde
    • Mørbradgryde
    • Nakkefilet i stegeso
    • Pasta med bacon og skinke
    • Pizzadej – langtidshævet
    • Pizzadej – med krydderurter
    • Pizzadej uden gær
    • Parmesankylling på spinat
    • Svensk Pølseret ala Lone
    • Teriyaki gryde m/ oksekødsstrimler
    • Torsk i fad m/karry,porre, champignon sauce
  • Tilbehør
    • Kartoffelrøsti i ovn
    • Broccolisalat
    • Coleslaw
    • Grøntsagsgratin
    • Lones Tomat/champignon/bacon sauce
    • Mornay ovnkartofler
    • Tomatsauce
    • Tzastiki
  • Bagværk
    • Durum flutes med 2 slags durummel
    • Flutes – langtids- og koldthævet
    • Foccasiabrød
    • Langtidshævede boller m/ havregryn
    • Nemme og fantastiske boller – langtidshævede
    • Pizzadej – langtidshævet
    • Pizzadej – med krydderurter
    • Pizzadej uden gær
    • Verdens bedste brød / Grydebrød – langtidshævet
    • Æble-crumble-de-luxe
    • Appelsinkage
  • Dessert
    • Kærnemælkskoldskål
    • Æble-crumble-de-luxe

Kinesergryde

 

(Oprindelig kilde: www.dk-kogebogen.dk)

Rigeligt til 6 personer

1 kg. hakket oksekød

2 spsk fedtstof

1 stor dåse tomatpure (ca. 140 gr)

1 liter vand

6 groftrevede gulerødder – medium størrelse

10 groftrevede kartofler – medium størrelse

2 hakkede løg – medium størrelse

1 oksebouillonterning

2 dl. Ris

2 tsk. Sellerisalt

Salt

Peber

2-3 spsk mild paprika

¼ l kaffefløde eller madlavningsfløde

 

 

Brun kødet i det smeltede fedstof. Tilsæt så tomatpuré, vand samt bouillonterning og rør godt rundt. Nu kommes de revede grønsager og hakkede løg i og der røres igen godt rundt. Det hele bringes i kog, hvorefter ris, og krydderier blandes i.

Hele blandingen simrer nu ved svag varme i ca. 30 minutter.

Tilsæt fløde, kog retten op og smag til ift. Krydderier.

 

Voilá: Nem, sund og velsmagende aftensmad kan nu serveres.

« Æble-crumble-de-luxe
Langtidshævede boller m/ havregryn »

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CyberChimps WordPress Themes

© Lone Aaberg Hansen