(Oprindelig kilde: www.dk-kogebogen.dk)
Rigeligt til 6 personer
1 kg. hakket oksekød
2 spsk fedtstof
1 stor dåse tomatpure (ca. 140 gr)
1 liter vand
6 groftrevede gulerødder – medium størrelse
10 groftrevede kartofler – medium størrelse
2 hakkede løg – medium størrelse
1 oksebouillonterning
2 dl. Ris
2 tsk. Sellerisalt
Salt
Peber
2-3 spsk mild paprika
¼ l kaffefløde eller madlavningsfløde
Brun kødet i det smeltede fedstof. Tilsæt så tomatpuré, vand samt bouillonterning og rør godt rundt. Nu kommes de revede grønsager og hakkede løg i og der røres igen godt rundt. Det hele bringes i kog, hvorefter ris, og krydderier blandes i.
Hele blandingen simrer nu ved svag varme i ca. 30 minutter.
Tilsæt fløde, kog retten op og smag til ift. Krydderier.
Voilá: Nem, sund og velsmagende aftensmad kan nu serveres.