4 personer
4 svinekoteletter (nakkekoteletter er bedst til denne opskrift)
3 skiver skinke
1 bk champignon
2 løg – eller 1 stor porre
1 spsk hakket persille
6 spsk hvidvin
100 gr. creme fraiche
Salt og peber
Bank koteletterne lidt med skaftet på en kniv eller med en kødhammer. Herefter brunes de på en opvarmet pande med brunet stegemargarine.
Koteletterne lægges nu til side.
Skinkeskiverne skæres i tern og løg og champignon hakkes fint. Alle 3 ingredienser brunes nu i stegeskyen fra koteletterne – på samme pande. Når væden fra champiignonerne er fordampet, tilsættes hvidvin og det småkoger nogle minutter til hvidvinen er næste fordampet.
Lav et stykke stanniol til hver kotelet og læg det på en bradepande med kanterne foldet op, så væden ikke ryger ud.
Læg en kotelet på hvert stykke folie. Ovenpå koteletterne fordeles nu fyldet fra stegepanden. Ovenpå fyldes lægges 1 skefuld creme fraiche – og ovenpå dette en teske fuld hakket persille.
Koteletterne sættes nu i ovnen på 225 grader i 10-15 minutter.
Kan serveres med kartoffelbåde eller råstegte kartofler til.