Lone Aaberg Hansen

  • Hoved Ret
    • Boller i karry
    • Blomkålsgratin med skinkestrimler
    • Enchiladas med kylling
    • Fransk Kylling i fad
    • Frikadeller
    • Kalkungryde
    • Kinesergryde
    • Koteletter i fad
    • Koteletter i folie
    • Lakselasagne
    • Lakseside i ovnen
    • Lasagne
    • Medister – karry ris gryde
    • Mørbradgryde
    • Nakkefilet i stegeso
    • Pasta med bacon og skinke
    • Pizzadej – langtidshævet
    • Pizzadej – med krydderurter
    • Pizzadej uden gær
    • Parmesankylling på spinat
    • Svensk Pølseret ala Lone
    • Teriyaki gryde m/ oksekødsstrimler
    • Torsk i fad m/karry,porre, champignon sauce
  • Tilbehør
    • Kartoffelrøsti i ovn
    • Broccolisalat
    • Coleslaw
    • Grøntsagsgratin
    • Lones Tomat/champignon/bacon sauce
    • Mornay ovnkartofler
    • Tomatsauce
    • Tzastiki
  • Bagværk
    • Durum flutes med 2 slags durummel
    • Flutes – langtids- og koldthævet
    • Foccasiabrød
    • Langtidshævede boller m/ havregryn
    • Nemme og fantastiske boller – langtidshævede
    • Pizzadej – langtidshævet
    • Pizzadej – med krydderurter
    • Pizzadej uden gær
    • Verdens bedste brød / Grydebrød – langtidshævet
    • Æble-crumble-de-luxe
    • Appelsinkage
  • Dessert
    • Kærnemælkskoldskål
    • Æble-crumble-de-luxe

Koteletter i folie

4 personer   4 svinekoteletter (nakkekoteletter er bedst til denne opskrift) 3 skiver skinke 1 bk champignon 2 løg – eller 1 stor porre 1 spsk hakket persille 6 spsk hvidvin 100 gr. creme fraiche Salt og peber     Bank koteletterne lidt med skaftet på en kniv eller med en kødhammer. Herefter brunes de på en opvarmet pande med brunet stegemargarine. Koteletterne lægges nu til side. Skinkeskiverne skæres i tern og løg og champignon hakkes fint. Alle 3 ingredienser brunes nu i stegeskyen fra koteletterne – på samme pande. Når væden fra champiignonerne er fordampet, tilsættes hvidvin og det småkoger nogle minutter til hvidvinen er næste fordampet. Lav et stykke stanniol til hver kotelet og læg det på en bradepande med kanterne foldet op, så væden ikke ryger ud. Læg en kotelet på hvert stykke folie. Ovenpå koteletterne fordeles nu fyldet fra stegepanden. Ovenpå fyldes lægges 1 skefuld creme fraiche – og ovenpå dette en teske fuld hakket persille. Koteletterne sættes nu i ovnen på 225 grader i 10-15 minutter.   Kan serveres med kartoffelbåde eller råstegte kartofler til.  
« Lakselasagne
Mørbradgryde »

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CyberChimps WordPress Themes

© Lone Aaberg Hansen