3-4 personer
1 lakseside
½ pk philadelpia med krydderurter
1 citron
1½ dl æblejuice
1 peberfrugt
150 gr. Champignon
75 gr. Bacontern
1 bdt forårsløg
Salt og peberblanding
Skyl laksen og læg den i et smurt ovnfast fad.
Krydr med salt og peberblanding
Steg bacontern på panden og fordel dem ovenpå laksen
Snit peberfrugt, champignon og forårsløg i mindre stykker.
Rist champignon i ca. 5 min, hvorefter peberfrugt og forårsløg steges med i 3-4 min.
Fordel nu grøntsagsblandingen over laksen.
Skær citronen i skiver og læg dem ovenpå laksen.
Sæt fadet i ovnen – som er 200 gr. – i 15-20 min. HVIS du har dampfunktion i din ovn, er det en god ide at tænde for middel damp.
Server f.eks. med kogte, små nye kartofler og asparges svøbt i bacon og bagt i ovnen ved siden af laksen.