(Kilde: Maduniverset.dk)
6 personer
2 svinemørbrad
1 pk cocktailpølser
1 stor rød peberfrugt
2 løg
500 gr. champignon
1 pk bacontern
1 ds. hakkede tomater
3 fed hvidløg
½ tsk chiliflager
2 spsk røget paprika
Salt og peber
¼ liter fløde (evt. madl.fløde)
1 oksebouillonterning
Puds mørbraderne af og skær dem i tern.
Champignon renses og skæres i kvarte eller halve alt efter størrelse
Løg skæres i tern og hvidløg hakkes fint.
Peberfrugt skæres i tern
Nu kommes bacon i gryden og steges. Herefter kommes det over i et dørslag.
Champignon brunes i fedtstof fra bacon. Når væden er fordampet hældes de over i dørslaget sammen med champignon.
Løg og hvidløg svitses i lidt olie og herefter tilsættes peberfrugt som steger med et par minutter. Tages op af gryden og hældes i dørslaget til de andre ingredienser.
Nu brunes mørbraden godt på alle sider sammen med paprika.
Alle ingredienser fra dørslaget hældes nu tilbage i gryden og vendes godt sammen med chili, salt og peber.
Kom hakkede tomater i gryden og top op med vand, så kødet lige netop er dækket. Rør rundt og lad det komme i kog. Nu skal det simre i 45 minutter.
Når halvdelen af tiden er gået kommes pølserne (som er halverede) i og koger med resten af tiden.
Når de 45 minutter er gået skrues lidt op for varmen og fløden tilsættes. Koges op og jævnes med maizenajævner.
Smages nu til og serveres med ris eller hjemmelavet kartoffelmos.