Lone Aaberg Hansen

  • Hoved Ret
    • Boller i karry
    • Blomkålsgratin med skinkestrimler
    • Enchiladas med kylling
    • Fransk Kylling i fad
    • Frikadeller
    • Kalkungryde
    • Kinesergryde
    • Koteletter i fad
    • Koteletter i folie
    • Lakselasagne
    • Lakseside i ovnen
    • Lasagne
    • Medister – karry ris gryde
    • Mørbradgryde
    • Nakkefilet i stegeso
    • Pasta med bacon og skinke
    • Pizzadej – langtidshævet
    • Pizzadej – med krydderurter
    • Pizzadej uden gær
    • Parmesankylling på spinat
    • Svensk Pølseret ala Lone
    • Teriyaki gryde m/ oksekødsstrimler
    • Torsk i fad m/karry,porre, champignon sauce
  • Tilbehør
    • Kartoffelrøsti i ovn
    • Broccolisalat
    • Coleslaw
    • Grøntsagsgratin
    • Lones Tomat/champignon/bacon sauce
    • Mornay ovnkartofler
    • Tomatsauce
    • Tzastiki
  • Bagværk
    • Durum flutes med 2 slags durummel
    • Flutes – langtids- og koldthævet
    • Foccasiabrød
    • Langtidshævede boller m/ havregryn
    • Nemme og fantastiske boller – langtidshævede
    • Pizzadej – langtidshævet
    • Pizzadej – med krydderurter
    • Pizzadej uden gær
    • Verdens bedste brød / Grydebrød – langtidshævet
    • Æble-crumble-de-luxe
    • Appelsinkage
  • Dessert
    • Kærnemælkskoldskål
    • Æble-crumble-de-luxe

Pasta med bacon og skinke

Denne ret er min ”videreudvikling” af en pasta carbonara. Den er let at lave og den smager herligt.

Til 5 personer

  • 1 pk bacontern (eller 1 pk kalkunbacon)
  • 1 pk skinke strimler
  • Ca. 4 dl. Creme fine eller lign.
  • Salt og peber
  • 2 pasteuriserede æg
  • Ca. 150 gr. Revet ost – af god kvalitet
  • 250 gr. Champignon skåret i skiver
  • ½ tsk groft chilipulver
  • 1-2 fed hvidløg
  • 2 tsk. Tomatpure
  • 400-500 gr. Frisk pasta

Bacon steges sprød på en pande og drypper herefter af på et stykke køkkenrulle.

Champignon steges på en pande, indtil de ikke afgiver væde mere og lægges derefter sammen med bacon.

Creme fine og tomatpure røres sammen. Hældes på panden sammen med knust hvidløg, salt,

peber og chilipulver. Opvarmes under omrøring.

Æg og halvdelen af osten, skinkestrimler, bacon samt champignon blandes sammen i en skål.

Imens bringes vand tilsat salt i kog, og pastaen koges til den er al dente.

Lad pastaen dryppe af i et dørslag, og kom den herefter i en stor skål. Vend først

sauceblandingen og dernæst æggeblandingen i pastaen.

Server straks – med resten af osten og evt. et godt brød og tomatsalat som tilbehør.

 

« Parmesankylling på spinat
Nakkefilet i stegeso »

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CyberChimps WordPress Themes

© Lone Aaberg Hansen