Lone Aaberg Hansen

  • Hoved Ret
    • Boller i karry
    • Blomkålsgratin med skinkestrimler
    • Enchiladas med kylling
    • Fransk Kylling i fad
    • Frikadeller
    • Kalkungryde
    • Kinesergryde
    • Koteletter i fad
    • Koteletter i folie
    • Lakselasagne
    • Lakseside i ovnen
    • Lasagne
    • Medister – karry ris gryde
    • Mørbradgryde
    • Nakkefilet i stegeso
    • Pasta med bacon og skinke
    • Pizzadej – langtidshævet
    • Pizzadej – med krydderurter
    • Pizzadej uden gær
    • Parmesankylling på spinat
    • Svensk Pølseret ala Lone
    • Teriyaki gryde m/ oksekødsstrimler
    • Torsk i fad m/karry,porre, champignon sauce
  • Tilbehør
    • Kartoffelrøsti i ovn
    • Broccolisalat
    • Coleslaw
    • Grøntsagsgratin
    • Lones Tomat/champignon/bacon sauce
    • Mornay ovnkartofler
    • Tomatsauce
    • Tzastiki
  • Bagværk
    • Durum flutes med 2 slags durummel
    • Flutes – langtids- og koldthævet
    • Foccasiabrød
    • Langtidshævede boller m/ havregryn
    • Nemme og fantastiske boller – langtidshævede
    • Pizzadej – langtidshævet
    • Pizzadej – med krydderurter
    • Pizzadej uden gær
    • Verdens bedste brød / Grydebrød – langtidshævet
    • Æble-crumble-de-luxe
    • Appelsinkage
  • Dessert
    • Kærnemælkskoldskål
    • Æble-crumble-de-luxe

Pizzadej – langtidshævet


(Oprindelig kilde: www.pizzadej.dk)

2 bradepander

 

½ pakke gær

4 dl fingervarmt vand

8 dl hvedemel

3 dl durummel

2 spsk olivenolie

1 spsk salt

 

Gær opløses i salt, hvorefter olie og fingervarmt vand tilsættes.

Durummel kommes i og der røres godt. Til sidst tilsættes hvedemel – hold evt. 1 dl. Tilbage indtil du kan vurdere om der er behov for den.

Dejen æltes med hænder til den har en ensartet konsistens.

Nu lægges dejen i en meldrysset skål med låg og hæver på køkkenbordet i ca. ½ time. Herefter slås dejen hurtigt ned og kommes så tilbage i den meldryssede skål. Læg låget på og lad dejen hvile i køleskabet i mindst 12 timer. (Den kan godt tåle at stå i flere dage)

Når du skal lave dine pizzaer, deles dejen i 2, som på et meldrysset bord slås ned og rulles ud med kagerulle indtil den har en størrelse som passer til din bradepande.

Kom det ønskede fyld på pizzaerne og bag dem i ovnen v/ 215 gr. i 15-20 minutter.

 

« Kartoffelrøsti i ovn
Pizzadej – med krydderurter »

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CyberChimps WordPress Themes

© Lone Aaberg Hansen