Lone Aaberg Hansen

  • Hoved Ret
    • Boller i karry
    • Blomkålsgratin med skinkestrimler
    • Enchiladas med kylling
    • Fransk Kylling i fad
    • Frikadeller
    • Kalkungryde
    • Kinesergryde
    • Koteletter i fad
    • Koteletter i folie
    • Lakselasagne
    • Lakseside i ovnen
    • Lasagne
    • Medister – karry ris gryde
    • Mørbradgryde
    • Nakkefilet i stegeso
    • Pasta med bacon og skinke
    • Pizzadej – langtidshævet
    • Pizzadej – med krydderurter
    • Pizzadej uden gær
    • Parmesankylling på spinat
    • Svensk Pølseret ala Lone
    • Teriyaki gryde m/ oksekødsstrimler
    • Torsk i fad m/karry,porre, champignon sauce
  • Tilbehør
    • Kartoffelrøsti i ovn
    • Broccolisalat
    • Coleslaw
    • Grøntsagsgratin
    • Lones Tomat/champignon/bacon sauce
    • Mornay ovnkartofler
    • Tomatsauce
    • Tzastiki
  • Bagværk
    • Durum flutes med 2 slags durummel
    • Flutes – langtids- og koldthævet
    • Foccasiabrød
    • Langtidshævede boller m/ havregryn
    • Nemme og fantastiske boller – langtidshævede
    • Pizzadej – langtidshævet
    • Pizzadej – med krydderurter
    • Pizzadej uden gær
    • Verdens bedste brød / Grydebrød – langtidshævet
    • Æble-crumble-de-luxe
    • Appelsinkage
  • Dessert
    • Kærnemælkskoldskål
    • Æble-crumble-de-luxe

Svensk Pølseret ala Lone

Portionen passer til 4-5 voksne.

  • ca. 1 kg. kogte kartofler, skåret i skiver– stadig lidt faste i det.
  • Pølser ca 10 stk., skåret i skiver– vælg den slags du bedst kan lide.
  • Klippet purløg
  • 1 stor dåse tomatpuré
  • Paprika – ca. 1 spsk
  • Salt
  • Peber
  • 1/4 liter madlavningsfløde
  • en slat vand
  • Champignon – ca. 200 gr., skåret i skiver
  • 1 løg, finthakket
  • 1 fed hvidløg
  • Stegemargarine (Becel eller lign)

Ca. 1½ spsk fedtstof varmes op og løg samt presset hvidløg brunes et par minutter.

Skiveskårede Champignon tilsættes, og det simrer indtil væden fra svampene er fordampet.

Nu tilsættes tomatpure og vand (ca. 1 dl), og der omrøres grundigt. Madlavningsfløde og krydderier

tilsættes, og der omrøres endnu engang. De skiveskårede pølser tilsættes og det hele lunes igennem.

Herefter kommes de skivede kartofler ved, og der varmes op under jævnlig, forsigtig omrøring.

Når retten er gennemvarm, smages den til – og der tilsættes flere krydderier, hvis det ønskes.

Retten serveres nu, med friskklippet purløg som pynt.

« Medister – karry ris gryde
Mornay ovnkartofler »

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CyberChimps WordPress Themes

© Lone Aaberg Hansen