Lone Aaberg Hansen

  • Hoved Ret
    • Boller i karry
    • Blomkålsgratin med skinkestrimler
    • Enchiladas med kylling
    • Fransk Kylling i fad
    • Frikadeller
    • Kalkungryde
    • Kinesergryde
    • Koteletter i fad
    • Koteletter i folie
    • Lakselasagne
    • Lakseside i ovnen
    • Lasagne
    • Medister – karry ris gryde
    • Mørbradgryde
    • Nakkefilet i stegeso
    • Pasta med bacon og skinke
    • Pizzadej – langtidshævet
    • Pizzadej – med krydderurter
    • Pizzadej uden gær
    • Parmesankylling på spinat
    • Svensk Pølseret ala Lone
    • Teriyaki gryde m/ oksekødsstrimler
    • Torsk i fad m/karry,porre, champignon sauce
  • Tilbehør
    • Kartoffelrøsti i ovn
    • Broccolisalat
    • Coleslaw
    • Grøntsagsgratin
    • Lones Tomat/champignon/bacon sauce
    • Mornay ovnkartofler
    • Tomatsauce
    • Tzastiki
  • Bagværk
    • Durum flutes med 2 slags durummel
    • Flutes – langtids- og koldthævet
    • Foccasiabrød
    • Langtidshævede boller m/ havregryn
    • Nemme og fantastiske boller – langtidshævede
    • Pizzadej – langtidshævet
    • Pizzadej – med krydderurter
    • Pizzadej uden gær
    • Verdens bedste brød / Grydebrød – langtidshævet
    • Æble-crumble-de-luxe
    • Appelsinkage
  • Dessert
    • Kærnemælkskoldskål
    • Æble-crumble-de-luxe

Torsk i fad m/karry,porre, champignon sauce

4  – 5 personer

  • Ca 1 kg renset torskefilet
  • 3-400 gr champignon i skiver
  • 1 stor porre i små tern
  • ¼ liter madlavningsfløde
  • 1 hønsebouillon terning
  • ¼ liter vand
  • 1 spsk olivenolie
  • Karry
  • Salt
  • Peber

 

Tænd ovnen på 200 grader.

Den rensede torsk lægges i et smurt ovnfast fad.

Champignon og porrer sauteres i den opvarmede olie, og fordeles herefter ovenpå torskefileterne.

Karry brændes af i lidt olivenolie, hvorefter madlavningsfløde, bouillonterning og vand koges op indtil terningen er opløst. Smages til med salt og peber og hældes over fadet med torsk og grøntsager.

Fadet kommes i ovnen i ca. 20 minutter, før det er klar til servering.

 

Serveres med kogte små kartofler og f.eks. blancherede Haricot Verts.

 

« Выбор слотов на деньги сайта Вавада Казино
Broccolisalat »

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CyberChimps WordPress Themes

© Lone Aaberg Hansen